Nyisson könnyedén online boltot a Bolthely.hu-val

2010. May 19.

Korábban már bemutattuk, milyen fontos manapság a hagyományos boltok mellett online is forgalmazni termékeket. Bemutattuk milyen egyszerű egy online bolt elkészítése, és milyen előnyökkel jár, ha a boltot az Árukeresőn keresztül készíti el valaki. Ezúttal egyik legnagyobb múlttal rendelkező webshop készítő partnerünk, a Bolthely.hu szolgáltatásait szeretnénk részletesebben ismertetni.

A Bolthely.hu már 2006-óta a legmegbízhatóbb webshop készítő cégek közé tartozik a magyar piacon. Jelenleg több mint 400 webáruházat üzemeltet biztos technikai és marketing háttérrel. A Bolthely.hu számos előnnyel rendelkezik, amelyek biztosítják az elkészítendő boltok sikerét. Nagyon hasznosnak bizonyult az Árukeresővel való együttműködésük is. “Az Árukeresővel már egy éve tart a szoros együttműködésünk, kölcsönösen segítjük egymást, és ezzel a webáruház tulajdonosok is jól járnak“, mondta Nagy Ádám, Bolthely.hu Kft. ügyvezetője, aki megemlítette az együttműködés főbb előnyeit is: “Ha egy cég, még nem rendelkezik webáruházzal, de már hallott az Árukeresőről, és oda beregisztrál, akkor eljut hozzánk is. Mi pedig elkészítjük a webáruházát, és természetesen az Árukeresőre szabott terméklistát, ami az Árukereső oldalain való megjelenést maximálisan elősegíti.”

Miért érdemes a Bolthely.hu-t választani?

  • két hétig teljesen ingyen, minden kötelezettség nélkül tesztelheti a Bolthely.hu szolgáltatásait
  • a termékei automatikusan felkerülnek az Árukereső oldalra, “Ha először nálunk jelentkezik valaki, hogy webáruházat szeretne, akkor segítünk a boltja elindításában, és abban, hogy termékei felkerülhessenek az Árukereső oldalaira, és ne feledkezzünk meg a kedvezményekről sem, amelyeket ezáltal kapnak!” – emelte ki Nagy Ádám.
  • a windowsra telepíthető offline kliens rendkívül nagy segítséget nyújt az ügyfeleknek
  • amennyiben elakadna, a cég közvetlen segítségnyújtási rendszerének köszönhetően, bármilyen kérdésre azonnali választ adnak a Bothely.hu munkatársai

3 egyszerű lépés ahhoz, hogy létrehozza saját webshopját:

  1. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb webáruház készítő céget
    Ezt megteheti az Árukeresőn keresztül, ahol regisztráció utána egy külön erre a célra létrehozott felületen, a   „Webáruház létrehozása” linkre kattintva tudja a különböző paraméterek és szűrők segítségével kiválasztani azt a céget, amely később igényei szerint készíti el online boltját
  2. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb szoftver típusát és rendelje meg
    Bolthely.hu oldalon a webáruház, webkatalógus, webételfutár vagy webingatlan szoftverek közül válogathat. Érdemes kipróbálni a két hetes ingyenes szoftvert, amely tesztelésére, megismerésre, a lehetőségek felmérésére szolgál.
  3. Töltse fel boltját termékeivel
    És ezek után Önnek nincs más dolga, csak fogadni az online megrendeléseket!

Mai tipp: Tudta, hogy az online bolt elkészítése után termékei automatikusan megjelenek az Árukereső oldalán?