Készíttessen online boltot!

2010. May 4.

Manapság már minden üzlet számára elengedhetetlen, hogy megjelenjen az interneten. De nem mindegy, hogy a vásárló csak egy statikus terméklistát böngészhet, vagy egy praktikus online boltban pár kattintással megrendelheti, meg is vásárolhatja a terméket számítógépe vagy mobileszköze segítségével.

Az online boltoknak köszönhetően egy webáruház tulajdonos időben és térben szinte korlátlanul kínálhatja portékáit, hiszen ezek a boltok nem zárnak be esténként és ünnepnapokon, így a termékek sokkal több emberhez juthatnak el ország-, vagy akár világszerte. Így egy vállalkozás sikeréhez már csak egy frappáns ötletre van szüksége!

Ha még nem rendelkezik online üzlettel, vagy újabb internetes boltot szeretne nyitni, a jelenlegit esetleg elavultnak érzi, Partner Portálunk új szolgáltatásán keresztül most könnyen elkészíttetheti webáruházát!

Egy külön erre a célra létrehozott felületen, a „Webáruház létrehozása” linkre kattintva tudja kiválasztani azt a céget, amely később igényei szerint készíti el online boltját.

A különböző paraméterek és szűrők segítségével irányító a keresés, így azt is beállíthatja, hogy szüksége van-e saját domain névre, igényel-e keresőoptimalizálást, technikai segítséget, illetve mennyi terméket szeretne feltölteni. Ezen adatok alapján kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb webáruház-készítő céget.

Partner Portálunkon keresztül csak néhány kattintás, és máris saját üzletet nyithat a világhálón, amellyel tömegeket szolgálhat ki olyan megkötések nélkül, mint az idő, vagy a távolság.

Önálló, kezdő cégek számára ez különösen hasznos lehetőség, hiszen egy új üzletet beindítani akár évek munkája is lehet – a tapasztalt és megbízható webshop-készítők segítségével ez csupán néhány óra!

Miért is érdemes mindezt az Árukeresőn keresztül intézni?

A terméklista feltöltése és feldolgozása után – amit akár a webáruház-készítő cég is elvégez Ön helyett – azonnal egy egyszerűen kezelhető, professzionális, a mai igényeknek minden tekintetben megfelelő online üzlethez juthat. Ráadásul ha segítségünkkel készítteti el webshopját, online boltja azonnal felkerül az Árukeresőre, így tovább növelheti forgalmát, az Árukereső látogatói máris odatalálnak boltjába!

Mivel a szerződött cégek az Árukereső elvárásainak megfelelően állítják össze a terméklistát, boltja kínálata gyorsabban, gond nélkül bekerül rendszerünkbe. Ön pedig cége minden termékét viszontláthatja oldalainkon, ezáltal biztos lehet benne, hogy sokkal több emberhez jutnak el, mintha csak hagyományos bolton keresztül forgalmazná azokat!