Webáruház készítés vagy bérlés?

2011. March 21.

Az internet rohamos terjedése az utóbbi években erőteljesen előmozdította az on-line kereskedelem fejlődését. Bár az itthoni kiskereskedelemben még csak 1%-t tesz ki az on-line forgalom, a kereskedőknek már érdemes webáruházban gondolkodniuk. Ez azt jelenti, hogy koránt sincs telítve a piac, még bármely kereskedő beszállhat ebbe a növekvő versenybe és megnyithatja webáruházát a hagyományos üzletét kiegészítve, vagy akár csak az interneten árusítva.

A webáruház készítés technikai értelemben több módon is történhet. Az egyik legelterjedtebb gyakorlat, amikor a kereskedő egy weblapkészítő, vagy speciálisan webáruház-készítő céget bíz meg az on-line üzlet felépítésével. Webáruház készítést már számtalan cég kínál, ugyanakkor lehetőség van a webáruház bérlésére is. Ezzel egyrészt elkerülhető a hosszadalmas fejlesztési időszak, másrészt jóval kedvezőbb anyagi ráfordítással indítható el az internetes kereskedés. Mód van a rendszer ingyenes kipróbálására is, így első kézből ismerhető meg a rendszer működése.

Béreljen webáruházat a Viltor.hu-nál most 10 napig teljesen ingyen

Ezúton be szeretnénk mutatni az egyik megbízható partnerünket, aki webáruház bérleti lehetőséget kínál most 10 napig teljesen ingyen, a Viltor Webáruház Rendszer.

Paller Endrével, a Viltor.hu információrendszer programozójával összefoglaltuk a webáruház bérlésének illetve a Viltor Webáruház Rendszer legfontosabb előnyeit:

  • Egy gyors regisztrációt követően a webáruház azonnal igénybe vehető és az előfizetés megkezdése előtt 10 napig teljesen ingyen próbálható ki. Így a kereskedő biztos lehet benne, hogy funkcionális értelemben a megfelelő webáruházat választja.
  • A bérleti konstrukciónak köszönhetően nem kell egyszerre nagyobb összeget áldozni a webáruházra, ugyanis pár tízezer forinttért egy egész évre bérelhető.
  • Ha az előfizetési időszak végén a forgalom a hibás üzleti modell, vagy más okok miatt nem úgy alakul, ahogy az elvárható lenne, akkor ez a kereskedőnek csak egy éves bérköltségébe kerül, hiszen webáruház készítésre nem költött.
  • A rendszer igen sok vásárlást ösztönző promóciós eszközt tartalmaz. Ilyen pl. az ajándékpont vagy kupon kód beváltás lehetősége, a vásárlások statisztikáit felhasználó intelligens termékajánló vagy a terméklista ár összehasonlító oldalakon való megjelentetésének lehetősége. A vásárlók egy gombnyomással ismerőseiknek ajánlhatják a termékeket, táblázatos formában összehasonlíthatják azokat, vagy lementhetik a kosaruk tartalmát, hogy később rendeljék meg azt.
  • A rendszer folyamatos bővítés alatt áll, az új funkciók automatikusan és díjmentesen beépülnek minden előfizető webáruházába.

A fenti érvek sora csak ízelítő azokból az előnyökből, amelyeket egy Viltor áruház nyitásával azonnal megtapasztalhat egy kereskedő. Ajánljuk figyelmébe a szolgáltatást, próbálja ki Ön is a webáruház rendszert 10 napig ingyen!

Mai tipp: Rendelje meg most Viltor webáruházát és 20.000 Ft kezdőegyenleget, valamint 6 hónapon keresztül 5% kedvezményt kap az arukereso.hu árösszehasonlító oldal díjaiból!