Emelje ki termékeit a tömegből!

2010. June 16.

Bizonyára Ön is szívesen népszerűsítené termékeit, kiemelné vonzó ajánlatát vagy az akciós termékeit. Ezt az árukereső oldalán könnyen megteheti. Itt a kiemelés a termékoldalon lévő forgalmazólista első 3 helyének valamelyikére kerülését jelenti. Könnyen ki tudja emelni a boltját a többi forgalmazó közül, és ezáltal több vásárlót szerezhet.

Egy termékre egyszerre maximum 3 forgalmazó kiemelése lehetséges, így biztosítjuk, a kiemelés, mint előny, mindig biztosított legyen. Amennyiben 3-nál több forgalmazó szeretné kiemelni magát, akkor a 3 legnagyobb licitet adó forgalmazót jelenítjük meg kiemeltként.

Szerezzen több átkattintást 3 egyszerű lépésben!

1. Döntse el, mely termékeit szeretné kiemelni!

Alaplicit beállításával az összes terméke kiemelésre kerül.

Kategórialicit beállításával a megjelölt kategóriában szereplő termékei kerülnek kiemelésre.

Terméklicittel a kiválasztott termékek kerülnek kiemelésre.

2. Állítsa be a licit szorzót!

Állítsa be mennyit hajlandó áldozni magasabb pozíciójú megjelenítéséért!

Licitek beállításakor egy szorzószámmal tudja megadni, hogy a kategória alapárához képest hányszoros árat hajlandó megadni átkattintásonként, a kiemelt pozícióért.

A háromféle licitlehetőséget természetesen egyszerre is használhatja, ekkor a legszűkebb licitértéket rögzítjük minden egyes termékre.

Attól függetlenül, hogy mekkora licitszorzót állított be, mindig csak azt a minimumot számoljuk fel, ami az adott pozíció megszerzéséhez minimálisan szükséges volt.

3. Mentse el a beállításokat!

Mindezt a Partner Portálunkon tudja megtenni a “Kiemelt megjelenés” menüpont alatt.

Amennyiben kíváncsi a részletekre, kattintson hasznos útmutatónkra vagy a Partner Portálra!

Mai statisztika szerint több mint 180 partnerünk emeli ki termékeit. Közülük örömmel fogadta ezt a lehetőséget a Pixmania.hu oldal magyar képviselője, Bede Katalin, aki elmesélte tapasztalatait termékeik kiemelésével kapcsolatosan. “A Pixmania.hu több területen kínál termékeket vásárlóinak, háztartási gépektől kezdve, műszaki cikkeken, számítástechnikán keresztül a barkács termékekig. Folyamatosan újdonságokat és kedvezményeket kínálunk az érdeklődők számára, figyeljük a leggyakrabban keresett termékeket is és ezeket kiemeljük az Arukereso.hu oldalon is, hogy még jobban felhívjuk rájuk a vásárlók figyelmét. A termékkiemelés nagy előnye számunkra, hogy a kiemelt termékeknél rövid promóciós szöveget is meg tudunk jeleníteni, amivel figyelemkeltőbb az ajánlatunk.”

Mai tipp: Tudta-e, hogy új a termékei kiemelésével plusz előnyökhöz juthat rendszerünkben?