Vonalkódolvasóval ellátott iPhone app

2010. April 15.

Elindult iPhone alkalmazásunk – vonalkódolvasóval

Gondold csak át: sétálgatsz egy üzletben és épp megtetszik valami. Az ár elsőre csábító, de sosem lehetsz biztos benne, hogy nem találnál pár perc alatt olcsóbbat, ha a zsebedben lenne az Árukereső…

Ezentúl nem kell a típusszámokat cetlikre körmölnöd, vagy lefotóznod az adott terméket és megvárnod, amíg otthon beizzik a wifi, egyszerűen, a vonalkód beolvasásával azonnal percrekész, pontos információkhoz juthatsz az iPhone-od segítségével!

A praktikus alkalmazással (amit teljesen ingyen letölthetsz az iTunes-ból és az AppStore-ból) elég egy képet készítened az áhított termék vonalkódjáról és máris özönlenek az adatok: termékinfók, online boltok, ahol még körülnézhetsz és az összehasonlító-adatbázis segítségével azonnal kiderül, hogy jó boltot tudsz–e csinálni helyben, vagy érdemes egy kicsit tovább kutakodnod.

Az iPod-on is vígan futó szoftver jelenleg közel 60.000 termék EAN-kódját kezeli, de a rendszert természetesen folyamatosan bővítjük, így nagy valószínűséggel hatalmas hasznát veszed, ha mondjuk hirtelen fényképezőgépet szeretnél venni, de inkább költenéd a pénzt a megörökítendő koncertre, kirándulásra vagy nyaralásra, mintsem a masinára, amivel a képeket készíted.

Az applikáció természetesen nem tükrözi a teljes Árukeresőt, a lényeg az, hogy minél gyorsabban és kényelmesebben, egy kattintással megtalálhasd egy kiszemelt termék árait anélkül, hogy keresned, vagy pötyögnöd kellene.

…persze, ne feledkezz meg az Árukereső mobil verziójáról (http://m.arukereso.hu/) sem, ami a nap 24 órájában rendelkezésedre áll mindenféle mobileszközön, így akár az Androidos telefonokon is!