Vásárolni de okosan!

2010. February 3.

Hosszabb szünet után indul újra a blog, mindjárt egy nagyon hasznos cikkel – tanácsokról a tanácsadóról, avagy információkkal az információkról.

Ha elhatároztuk, hogy vásárolunk valamit – mindegy, hogy TV, laptop, vagy villanyborotva – jó, ha okosan tesszük. Ha valaki eljutott az Árukereső oldalára, máris megtette az első lépést, hiszen ez azt jelenti, hogy igyekszik bőséges információkat gyűjteni, és a lehető legjobb áron megvásárolni a kiválasztott terméket. Ez azonban még nem minden. Ha hosszú távon szeretnénk örömünket lelni a választottunkban, jó, ha tudjuk, hogy pontosan mire is van szükségünk.

Ebben a kérdésben segít a tanácsadó rovatunk – a hogyan vásároljunk ezt vagy azt típusú cikkekkel, vagyis a vásárlási tanácsadókkal. (Még nem minden termékhez készült el a vásárlási tanácsadó, de folyamatosan dolgozunk rajta, hogy ilyen téren is kiszolgáljuk a vásárlók igényeit. ) A főbb kategóriák már mind tartalmazzák a tanácsadókat. A tanácstalan vásárlás előtt állók információkat kaphatnak, hogy általánosságban mire érdemes odafigyelni az adott termék kiválasztásakor, személyre szabott javaslatokat találnak, továbbá olvashatnak a leggyakrabban felmerülő kérdésekről, problémákról és a funkciók, idegen kifejezések sokaságában is segítünk eligazodni az adott kategórián belül. Hogy hol is lehet ezt megtalálni? Vegyük példának a mobiltelefonokat!

A kategóriaoldal bal felső részén a szokásos fejléc alatt található egy kékes színű keretben a prózai ám sokatmondó “Mobiltelefon vásárlási tippek” cím alatt. A lenyitható menü segítségével egyenesen a minket érintő témakörhöz navigálhatunk, de mindig érdemes a teljes szöveget végigolvasni. Ugyanis ahhoz hogy valóban örömünket leljük egy csillogó-villogó új kütyüben mindenek előtt tudnunk, kell, hogy mit várhatunk tőle, de azzal is tisztában kell, hogy legyünk, hogy nekünk mire van szükségünk. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani a kategóriákhoz kapcsolódó vásárlási tippekkel.