Árukereső, a TOP 10 magyarországi weblap között

2009. February 10.

A Femina online női magazin szerint az arukereso.hu az egyike Magyarország legkedveltebb tíz weboldalának, derült ki az oldalon közölt cikkből, melynek témája az interneten igénybe vehető leghasznosabb szolgáltatások összegyűjtése. Ebbe az összesítésbe került bele a magyar árösszehasonlító oldal, az Árukereső is.

Az internet elterjedése sok szempontból megkönnyíti életünket. Segítségével rengeteg olyan információhoz juthatunk, ami korábban elérhetetlennek tűnt. Ám ennek is megvan a maga hátránya. Ha nem tudjuk, hol keressük a számunkra érdekes információt, hamar elveszhetünk az adathalmazok tengerében. Ennek elkerülésére a Femina összegyűjtötte a leghasznosabb weboldalakat. Ezek egyike az Árukereső, ami egy magyar árösszehasonlító oldal. Fő célja, hogy megkönnyítse az internetes vásárlást és a megfelelő termék kiválasztását. Mivel rengeteg választási lehetőségünk van, ha egy terméket szeretnénk vásárolni, gyakran a bőség zavara lehet úrrá rajtunk. Időnként nem tudjuk eldönteni, hogy a kínálatból melyiket válasszuk. Ebben segít az Árukereső.

Az oldalon különböző kategóriákba rendszerezve találhatók meg a termékek. Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy melyik gyártót, modellt szeretnénk, akkor se keseredjünk el. Hiszen nemcsak az ár alapján dönthetünk, az olvasói vélemények is elérhetőek. Az oldalon ugyanis kommentelhető minden termék. Ha valaki például vásárolt egy laptopot, megoszthatja felhasználói élményeit másokkal is, így megkönnyítve a választást. Mivel az oldalon számtalan bolt kínálata megtalálható, ezért dönthetünk az árak alapján is. Nem kell végigjárnunk az összes pláza minden boltját, hanem otthon a fotelben ülve, kényelmesen átböngészhetjük az árukereső oldal kínálatát. Az árösszehasonlító oldalak tehát a vásárlók életét szeretnék megkönnyíteni azáltal, hogy leegyszerűsítik az internetes vásárlást.

Az árösszehasonlító oldal segít abban, hogy ne vesszünk el az internetes vásárlás világában, hanem időt és energiát spórolva találjuk meg, amit kerestünk.