A 2016-os év Ország Boltja az Új könyvek webáruház

2016. October 14.

Hollywoodi sztároknak kijáró csillogásban volt részük a hazai e-kereskedelem szereplőinek az Árukereső.hu által 6. alkalommal megrendezett Ország Boltja díjátadó gálán, ahol az Új könyvek webáruház vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat.

A díj átvételekor a nyertes így nyilatkozott: „Az Új könyvek 2012-es indulása óta minden évben elnyerte az Árukereső.hu Ország Boltja versenyének Minőségi díj 1. helyét kategóriájában. Közel 30.000 könyvet kínál 25% kedvezménnyel. Vásárlóit gyorsan, pontosan, magas színvonalon szolgálják ki. Folyamatos akciók, nyereményjátékok várják a vásárlókat.”

A piacvezető ár-összehasonlító oldal, az Árukereső.hu júliusban indította el az idei Ország Boltja versenyt, azzal a céllal, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban.

A tavalyi sikereket is túlszárnyalva, az idei évben a 855 résztvevő webshop között 33 díj került kiosztásra. 17 Népszerűségi kategória díj, 15 Minőségi kategória díj, valamint a legjobb webáruháznak kijáró fődíj az Ország Boltja díj.

A verseny, ahogy az előző években is, most is egy nagyszabású ünnepséggel zárult, melyre neves szakmai és közéleti személyek is meghívást kaptak. Az idei díjátadó a RaM Colosseumban került megrendezésre 2016. október 13-án, a gála háziasszonya Dobó Kata színésznő volt.

A rendezvényen számos híresség is részt vett, mint díjátadó, hiszen a szervezők igyekeznek minden évben olyan személyeket felkérni egy-egy kategória átadására, akik kapcsolódnak a piac adott szegmenséhez. Így esett a választás Csobot Adél énekes- színésznőre, ifj. Tóth János rally versenyzőre, Risztov Éva olimpiai bajnok úszónőre, Gelencsér Tímea szépségkirálynőre, Marton Adrienn gasztro műsorvezetőnőre, Müller Attila műsorvezetőre, Som-Balogh Edina színésznőre, valamint Pirner Alma előadóművésznőre, egzotikus táncvilágbajnoknőre.

Az est alaphangulatát egy James Bond főcímdallal Gájer Bálint adta meg, aki 11 fős szimfonikus zenekarral adta elő Adele 2013-ban Oscar díjjal jutalmazott dalát, a Skyfallt. A műsor további részében szemkápráztatóan látványos showt varázsolt a színpadra a Hungary’s Got Talent-ből ismert Dirty Red Light Crew. A záró műsorszámban pedig megelevenedtek Hollywood legnagyobb csillagai Elvistől kezdve Superman-en át Marilyn Monroe-ig.