A JátékNet webáruház lett a 2014-es év Ország Boltja

2015. April 30.

Az idei Ország Boltja gálán a JátékNet vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat, valamint első helyezést ért el Játék kategóriában a minőségi és népszerűségi díjakért folyó megmérettetésekben egyaránt. A cég egyedülálló sikert könyvelhet el magának. A verseny fennállása óta még nem volt példa arra, hogy egy webáruház megkapja a kategóriája összes díját és egyben ő legyen az év Ország Boltja is.

Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban. Az idei a 4. alkalom, amikor az online kereskedelemben tevékenykedő hazai szereplők megmérettetik szolgáltatásukat.

A szakma és a piac fejlődésével együtt a versenyben elért helyezések fontossága évről évre növekszik: Magyarország legjelentősebb e-kereskedelmi versenyén idén a hazai, aktív webáruházak több mint fele, összesen 626 bolt indult el. Közülük a vásárlók döntötték el, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

A népszerűségi kategóriákban induló 357 webáruházra több mint 83 000 szavazat érkezett az internetes felhasználóktól, amely 24%-kal haladja meg a tavalyi össz. szavazatszámot. A minőségi díjak esetében is szoros verseny alakult ki a 464 versenyző között annak köszönhetően, hogy a valós vásárlók visszajelzéseinek értékét felismerve további számos bolt csatlakozott az Árukereső Megbízható Bolt Programjához. Az elmúlt évek során a hazai webáruházak körében kulcsfontosságúvá vált a versenyben történő eredményes szereplés; az Ország Boltja díj, valamint a kategória díjak mára a minőségi szolgáltatás jelképévé váltak az online piactéren.

Az Ország Boltja díjátadó gála a Budapest Eiffel tornyaként emlegetett Bálna Budapestben került megrendezésre 2014. október 9-én, több mint 400 vendég részvételével. Az eseményen összesen 30 díj került kiosztásra: 12 minőségi, 17 népszerűségi- és az Ország Boltja díj. Fellépett többek között a Madách színház tánckara, az Orfeum Club társulata, valamint a rock and roll koronázatlan királya, Fenyő Miklós.

Díjátadásról készült képek

Díjátadóról készült videó

Képek a Résztvevőkről

Díjátadóról készült pillanatképek