Bővítse elérhetőségeit, hogy még többen rátaláljanak üzletére!

2010. April 27.

Kutatásaink szerint a weben vásároló felhasználók jelentős része szeret biztosra menni: tudni a boltok címét, elérhetőségeit, hogy szükség esetén tudjon hova fordulni, kiválasztott termékét megnézni, vagy másról érdeklődni a helyszínen.

Egyre többen bíznak az internetes vásárlásokban, ettől függetlenül nem elhanyagolható azon vásárlók száma sem, akik az online kiválasztott terméket szeretik személyesen megtekintést követően megvásárolni.

Azt se feledjük, hogy sokan szeretnek bemenni a termékért ahelyett, hogy napokat várnának, amíg a futár vagy a postás kézbesíti azt – itt inkább az időtényező a meghatározó, nem az esetlegesen előforduló többletköltség. Az ő elérésük is ugyanolyan fontos, mint a neten vásárlóké.

A fentiekben említetteket felismerve készítettünk egy új fejlesztést, melynek segítségével ezentúl portálunkon keresztül is lehetőséget nyújtunk partnereinknek, hogy feltüntessék üzleteik elérhetőségeit, szolgáltatásait.

Találjanak rá még többen üzletére

A Partner Portálunkra való belépéskor egy kötelezően kitöltendő mező ugrik fel, ahol jelezheti, rendelkezik-e „hagyományos” bolttal. Amennyiben Önnek nincs a vásárlók által felkereshető és megtekinthető üzlete, semmi egyebet nem is kell tennie.

Azon partnereknek, akik egy, esetleg több bolttal rendelkeznek, ezentúl fel kell tölteniük üzlethelyiségeik fontosabb adatait egy egyszerűen kezelhető űrlap segítségével, ahol olyan, szokásos információkat kérünk, mint az üzlet címe, telefonszáma, valamint e-mail címe.

Ezeken kívül lehetőséget adunk többletadatok közlésére is, a termékátvétellel, fizetési, valamint rendelési módokkal kapcsolatban.

Ezt az adatlapot a „Megjelenítési beállítások” menüpont alól érik el.

Természetesen azok, akik bolthálózatot üzemeltetnek, minden üzletüket külön-külön feltüntethetik, ezzel is egyszerűbbé téve a vásárlók dolgát, elvégre nem feltétlen muszáj Budapestről rendelni, ha a vásárló például Debrecenben lakik és szeretné minél előbb megszerezni az áhított portékát.

Az Ön által forgalmazott minden egyes termék mellett külön, kiemelten megjelenítjük, hogy a vásárló hol tud hozzájutni az árucikkhez és milyen messze van lakhelyétől a legjobb ajánlatot adó üzlet.

Bízunk benne, hogy ezzel a hasznos és praktikus funkcióval bővülve partnereink számára még hasznosabbá, vásárlóik számára pedig kívánatosabbá tesszük oldalainkat.