Megbízható Boltokkal Dolgozunk

2010. March 9.

Az Árukereső megbízható bolt szolgáltatása az online vásárlás során elengedhetetlen bizalom kialakulását szeretné biztosítani. Mivel itt nem találkoznak személyesen a vásárlók és az eladók, nem alakulhat ki személyes szimpátia, és nehezebb biztosítani a vásárlók elégedettségét.

Előnyös a boltoknak

A megbízható bolt szolgáltatás segíti az eladó és a vásárló számára egyaránt előnyös üzletek megszületését, és a hosszabb távú eredményes együttműködést. Az internetes vásárlásoknál hiányzó fórumot kínálunk azoknak, akik szeretnék minden új látogatóval megosztani, hogy korábbi vásárlóik megelégedésére végzik tevékenységüket. A folyamat egyszerű és praktikus – a vásárlást követően a vevők egy kérdőív kitöltésével megoszthatják a bolttal kapcsolatos tapasztalataikat másokkal.

Miben több, mint a korábbi boltvéleményezés?

A boltok részletesebb válaszokat kaphatnak így a vásárlóktól, és irányítottan, célzottan a leginkább lényeges kérdéseket feltéve ügyfeleiknek. A vásárlók így egyfajta segítséget kapnak a boltvéleményezéshez – könnyebben elmondhatják véleményüket, mely biztosan hasznos lesz a jövőbeli vásárlóknak is.

Hogyan működik, és mennyibe kerül a megbízható bolt program?

A programhoz való csatlakozás, és az abban való részvétel teljesen önkéntes és ingyenes, mind a boltoknak, mind a vásárlóknak. A regisztráció egyszeri kb. húsz perces tevékenységet igényel. A program működése innentől nagyon egyszerű: a vásárlók egy kérdőívet kapnak a vásárlás utáni időszakban, melyben a bolt szolgáltatásait, a kézbesítés gyorsaságát és minőségét értékelhetik. A válaszadás természetesen szintén nem kötelező, de segítséget jelent a későbbi vásárlóknak, és a boltnak is. A kritériumoknak megfelelően jó értékelésű boltokat a visszaérkezett kérdőívek elemzése után munkatársaink a megbízható bolt logóval látják el. A megbízható bolt logót a webshopok saját honlapjukon is elhelyezhetik, tovább növelve ezzel az internetes vásárlások során elengedhetetlen bizalmat,  és az elégedett vásárlók számát.