Megújult a Partner Portál

2010. March 10.

A megújult Partner Portál a több tervezett változás egyike, mellyel partnereink eligazodását szeretnénk segíteni saját árukereső-felületükön.

A nyitóoldal felső részében könnyen beléphet a Partner Portálra, ahol megtalálja az összes szükséges adatot a termékek feldolgozásáról, statisztikákat, termék-kiemeléseket és egyéb, szolgáltatásokkal kapcsolatos tudnivalókat.

Belépés előtt érdemes végigolvasni szolgáltatásaink leírását, megtekinteni az árainkat és bővebben megismerkedni az oldalunkkal.

A “Rólunk” menüpontban bővebb információkat talál az általános tudnivalókról, a “Gyakran feltett kérdések” pontban pedig megtalálhatja az Ön számára is fontos technikai útmutatót. Az oldalon szolgáltatásaink részletes leírásáról is olvashat.

Percek alatt új webshop létrehozás

Amennyiben még nem rendelkezik webshoppal, válogasson az általunk összegyűjtött legtapasztaltabb szolgáltatók közül – itt egész biztos megtalálja az Ön számára legideálisabb partnert.

Miután sikerült megtalálni a keresett információkat, és úgy dönt, regisztrál oldalunkra, máris megteheti ezt a felső részben az email-cím és jelszó megadásával. Az aktivációs link kattintása után nem marad más hátra, csak belépni Partner Portálunkba.

Pénzkeresés könnyedén

Ahhoz, hogy az együttműködésünk sikeres legyen, fontos az elején figyelmesen kitölteni a regisztrációs adatokat, kiválasztani a kívánt szolgáltatásokat és azoktól függően feltölteni a terméklistát, vagy letölteni a kívánt termékboxot – amennyiben a partner program szolgáltatást választotta.

Amennyiben Ön már aktív partnerünk és a termékeivel megjelenik oldalainkon, megtekintheti statisztikáját, kiemelheti termékeit, olvashat és reagálhat a felhasználók véleményeire. Mindezt most új designban, amelynek célja jobb, átláthatóbb, könnyebb használhatóság.

Elnyerte tetszését az oldal megújult felülete? Szívesen javasolna további megoldásokat, melyekkel még használhatóbbá varázsolhatnánk weboldalunkat? Írjon nekünk! Kíváncsian várjuk véleményét.